Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снимки на горен ляв носач Fortune Line

Пускам снимки на носача, днес го купих, утре ще си го монтирам, живот и здраве. Вижда се грес по тампоните, надявам се да е гресиран от производителя. Има щампа на шарнира, не е съвсем без маркировка като АТЕС-а, и на гумата върху ябълковидния болт някакъв надпис...Ето.
    Абе 3 сесии снимки пускам с разни марки носачи, горни и долни, ако някой е купувал такива, приличат ли неговите на моите снимки? може и на лично..
    Attached Files
    Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
    Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
    Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• носачи АС МЕТАЛ ????

Дайте някъкво мнение за носачите на АС МЕТАЛ - Турция.
      Днес проверих в Пловдив в магазина им цената е : горен-70лв , долен 110лв.

Comment

• Здравейте.

Чувал съм,че на някой ауди-та ги рециклират на алфата не може ли да се рециклират/ Нов съм във форума извинете ако има/ло тема за това.

Comment

• Рециклират се, мисля ферариста ги прави.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• re

Колега владопкостов преди карах с такива на ас метал и бях доволен,но цените им станаха пладнешки обир ебаси разбойниците!!!За 4 носача 360лева айде няма нужда.

пп.Преди 2 месеца си поръчах от Германия на ATEC четирите носача заедно с биалетите комлект за 210лв.
            ALFA ROMEO 156 1,9 JTD (932B2) 77kW 105hp+++

Comment

• Колеги,може ли тези които са си поръчвали носачи от ebay да кажат някакви проблеми с доставката дали са имали,защото и аз ги гледам,но ми е малко напрегнато да дам 230-40 лв и да не доиде нищо.
              Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

• Първоначално публикувано от marto92 Покажи съобщение
                Колеги,може ли тези които са си поръчвали носачи от ebay да кажат някакви проблеми с доставката дали са имали,защото и аз ги гледам,но ми е малко напрегнато да дам 230-40 лв и да не доиде нищо.
                Аз пазарувам от ebay също и от amazon !До сега е идвало всичко независимо каква е стойността на поръчката и от къде е продавача дали Англия,Германия Италия няма значение.Пазарувал съм неща от 5 € до 300-400 €
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                  Пускам снимки на носача, днес го купих, утре ще си го монтирам, живот и здраве. Вижда се грес по тампоните, надявам се да е гресиран от производителя. Има щампа на шарнира, не е съвсем без маркировка като АТЕС-а, и на гумата върху ябълковидния болт някакъв надпис...Ето.
                  Абе 3 сесии снимки пускам с разни марки носачи, горни и долни, ако някой е купувал такива, приличат ли неговите на моите снимки? може и на лично..
                  Колега, аз преди 1 година и 6 месеца някъде си купих 2 горни носача "аtec" купувах ги за 75лв./бр. и вече 15к км. не са мръднали, а нашият асфалт е трагедия, но си я карам бавничко по-дупките. Доволен съм до момента от тях, не-знам колко още ще изкарат, надявам се да устискат още поне 10к км и повече

Comment

• Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
                    Колега, аз преди 1 година и 6 месеца някъде си купих 2 горни носача "аtec" купувах ги за 75лв./бр. и вече 15к км. не са мръднали, а нашият асфалт е трагедия, но си я карам бавничко по-дупките. Доволен съм до момента от тях, не-знам колко още ще изкарат, надявам се да устискат още поне 10к км и повече
                    Моите изкараха над 40к км., десния горен смених преди месец+биалета, че шарнирът му лопаше доволно, на левия само тампоните, шарнирът му е още ОК, долните и двата са още ОК. Ако си баш майстор в заобикалянето на дупки пробегът би се увеличил още доволно. За Атек става дума.
                    Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

• Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщение
                      Моите изкараха над 40к км., десния горен смених преди месец+биалета, че шарнирът му лопаше доволно, на левия само тампоните, шарнирът му е още ОК, долните и двата са още ОК. Ако си баш майстор в заобикалянето на дупки пробегът би се увеличил още доволно. За Атек става дума.
                      Дa и aз тaкa мисля, видя ли дупкa нaмaлям доволно особено aко е по-големичкa нaпрaво спирaм Свиди ми дa я лопaм по дупките, не сaмо зaрaди носaчите, a кaто цяло...Когa ще дочaкaме моментa в който дa си кaрaме спокойно и дa не се озъртaме постоянно зa дупки....

Comment

Колеги,може ли тези които са си поръчвали носачи от ebay да кажат някакви проблеми с доставката дали са имали,защото и аз ги гледам,но ми е малко напрегнато да дам 230-40 лв и да не доиде нищо.
                        никога не съм имал проблем с и-бей / носачи точно не съм купувал/ , но гледай продавача кой е , стоката ще дойде , но да не ти пробутат някой боклук
                        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                        Peugeout 2.2 HDI 133+++
                        Alfa 159 +++ next

Comment

• Мерси колеги,реших да инвестирам в едно TRW от България дано карат по-дълго.
                          Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

Нямаш проблем! Като не дойде до датата която е напписал продавача при плащането, отваряш "случай" в резолюшън центъра и почвате да се разправяте с продавача, накрая ebay се намесва и ти връщат парите без проблем. Изпробвано, дори няколко доставки (е не говорим за носачи де) имам безплатни по тоя начин

Ebay обикновенно взема страната на клиента.

Comment

• Аз сложих Атес на бензина, и в момента за 60к има едни горни тампони смемени. Като цяло са си доволни
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                              Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                              Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

• Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщение
                                Нямаш проблем! Като не дойде до датата която е напписал продавача при плащането, отваряш "случай" в резолюшън центъра и почвате да се разправяте с продавача, накрая ebay се намесва и ти връщат парите без проблем. Изпробвано, дори няколко доставки (е не говорим за носачи де) имам безплатни по тоя начин

Ebay обикновенно взема страната на клиента.
                                Браво ! Личи ,че си БългаРИН и-----р !Ако и продавачите действаха така евала им,ама не те не действат така понеже не са БЪЛГАРИ !Срамувам се от такива като теб !
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                                sigpic

Comment

Working...
                                X